Ure

Vi har de førende brands
 

Moderne urbutik i Nordjylland

Leder du efter et nyt ur til ham eller hende, eller er du bare på udkig efter noget til at forkæle dig selv med, har vi med garanti noget hos Lotte Rank urbutik.

Vi har et bredt udvalg af flotte og stilfulde ure, hvor der er noget for enhver smag. Om du er på udkig efter et flot dress ur, eller et stilfuldt diver ur, så har vi garanteret noget, du vil synes om i vores moderne urforretning i Nordjylland.

Hos Lotte Rank har vi forskellige urmærker, hver med deres specielle præg på både urværk og stil. Urene vi har, følger både tidens trend og klassiske og tidløse design, som gennem mange år har været utroligt populære. Vores mærker er nøje udvalgt, med øje for god kvalitet og præcise urværk, som enhver mand eller kvinde vil elske at have på. Ønsker du at høre mere om, hvilke ure vi tilbyder, eller skulle du have lyst til at prøve uret på, er du velkommen til at komme forbi vores urbutik, Lotte Rank i Pandrup, Nordjylland.

Udover ure finder du også et stort udvalg af moderne smykker samt et stort udvalg af guld og sølv.

Førende brands

Arne Jacobsen ure

Arne Jacobsen er et meget anerkendt navn inden for dansk design og arkitektur. Urene fra Arne Jacobsen stråler derfor også af elegance, og vækker opsigt hos enhver der elsker stilrene designs. Med et ur fra Arne Jacobsen får du et ur, der aldrig går af mode, og som passer til enhver lejlighed, hvad enten det er fest eller arbejde. Urene fås både til kvinder og mænd og kan også købes med schweizisk urværk.

Bonett ure

Bonett ure tilbyder et lækkert stilrent og dansk design, til både kvinder og mænd. Bonett har et bredt udvalg af ure i forskellige stile, så du med garanti kan finde noget der passer dig. Urene er lavet i klassiske designs, som ikke går af mode, og som passer til enhver begivenhed. Urene Bonett spænder meget bredt, og du finder ure designet til alt lige fra sport, skole, fritid, arbejde, hverdag og fest.

Bering ure

Bering ure er nyskabende og stilfulde i den måde de har gentænkt armbåndsure på. Med et ur fra Bering har du rig mulighed for at skifte mellem både remme og hus, i den måde de har lavet deres ure på. Remmene kan let og enkelt udskiftes, uden at man skal blande en urmager ind i sagen. Man har på den måde rig mulighed for at lave sit helt eget ur, med sit helt eget design. Ydermere er urene lavet i klassiske og tidløse designs.

Tommy Hilfiger ure

Tommy Hilfiger ure har et bredt og stort udvalg af ure, til dig der gerne vil skille dig lidt ud. Urene fås både til kvinder og mænd, og der er mange muligheder for at være kræsen og specifik. Tommy Hilfiger ure har noget for enhver smag, om du er til store eller små ure, eller ure med lænke eller læderrem, så finder du helt sikker noget hos Tommy Hilfiger.

jaguar ure

Jaguar ure, er ure af høj kvalitet, i flotte designs, og med Schweizisk urværk. Den Schweiziske præcision som Jaguar tilbyder er et direkte led til kvalitet og vil tilfredsstille selv den mest krævende person på udkig efter et ur, der garantere pålidelighed med et moderne og klassisk design. Urets runde form og skive udtrykker et klassisk og formelt design, som mænd og kvinder har båret gennem mange årtier.

Seiko ure

Seiko har gennem flere årtier tilbudt solide og flotte ure, til alverdens mænd og kvinder verden over. Seiko har altid stået for kvalitet og været med helt fra starten af urbranchen. Seiko har et utroligt stærkt brand med flotte kollektioner af både dykker-, dress- og piloture. Med et ur fra Seiko, får du et ur der holder i mange år, og som kan holde til næsten hvad som helst.   

Kontakt

Udfyld formular for at kontakte Lotte Rank

    Find os

    Find vores forretning midt i Pandrup