Smykker

Førende brands
 

Smykkeforretning i Nordjylland

Er du på udkig efter smykker til ham eller hende,  har vi et stort udvalg hos Lotte Rank i Pandrup. Vi fører et bred udvalg af flotte og stilrene smykker til både mænd og kvinder. Om du leder efter en flot ring eller ørering til fruen eller en lækkert armbånd eller halskæde til herren, så har vi hvad du leder efter.

Hos Lotte Rank har vi mange forskellige mærker, som vi synes spænder bredt, så der er noget til enhver smag og som er lavet i god kvalitet og med flotte materialer. Du kan her på siden læse mere om de mærker vi bære og hvad de hver især kan tilbyde. Ønsker du at vide mere om hvad vi kan tilbyde, skal du være mere end velkommen til at komme forbi vores guldsmedebutik, Lotte Rank i Pandrup, Nordjylland. I butikken sælger vi også flotte og moderne ure fra mange af de kendte brands.

Alle de kendte brands

Alexander Lynggaard smykker

Alexander Lynggaard er et dansk smykkemærke, der laver smykker til både mænd og kvinder. Mærket er især kendt for sine flotte armbånd lavet med de smukkeste natursten fra Indien. Ikke et armbånd er ens, da hver sten har sit eget unikke og personlige look. Alexander Lynggaard benytter sig af de fineste ædelmetaller, og sørger altid for at kvalitet og look er i top.

Blomdahl medical beauty smykker

Blomdahl Medical Beauty er en svensk smykkeproducent der har stor fokus på at lave allergivenlige smykker. Med deres simplistiske stil og flotte smykker, er du både sikret i at have en flot look, uden at skulle bekymre dig om diverse allergier for metaller. Blomdahl har både armbånde, halskæder, ringe, næsesmykker og øreringe til både kvinder og børn. Alle smykkerne er lavet i allergivenlige materialer.

Scrouples smykker

Scrouples Jewellery er et dansk smykkehus, dom designer armbånde, ringe, vedhæng og halskæder i et smukt og eksklusivt design, med flotte krystaller og natursten. Smykkerne fås i flotte designs, med flotte mønstre og farver, så der er noget for enhver smag.

BNH Chain makers smykker

BNH fremstiller guld- og sølvsmykker i klassiske danske mønstre og levere dem kun gennem lokale guld- og sølvsmede. Her kan du få alle slags kæder til forskellige formål. Hvad end det er til en halskæde, et armbånd eller noget andet, så har BNH Chain Makers noget for dig. Kæderne er håndlavet i god kvalitet og af flotte ædelmetaller.

Birdie smykker

Birdie smykker levere et helt unikt og simpelt design udvalg af smykker. Med udgangspunkt i dansk og skandinavisk design, levere Birdie nogle meget fine og rustikke smykker, som du ikke vil se andre steder. Smykkerne bære præg af råt natur med flotte krystaller, natursten og utroligt smukke ædelmetaller.

Dulong fine jewerly smykker

Dulong Fine Jewelry har forskellige kollektioner, der alle bærer præg af hinanden. Det gør det muligt at kombinere dem og stadig bære et sammenhængende, men helt unikt udtryk. Dulong Fine Jewelry er designet til den moderne, selvstændige, mode- og kvalitetsbevidste kvinde, der ønsker at udtrykke sin personlige stil. Alle smykkerne er lavet med materialer af høj kvalitet og sikrer et flot look.

Sif Jakobs smykker

Sif Jakobs Jewellery er noget for dig, der holder af halskæder, øreringe, ringe og armbånd med et strejf af luksuriøsitet. Den islandske designer Sif Jakobs har lagt sin kærlighed på den italienske smykke elegance, og det har ført til smykker med et glamourøst design, som kan gøre ethvert outfit lidt mere specielt.

Heiring smykker

Heiring smykker er dansk producerede og håndlavede smykker af bedste kvalitet. Heiring har unikke, håndlavede smykker med stor personlighed og masser af historie. Den tidløse, klassiske elegance er centralt for smykkerne, og kollektionerne er altid stærkt forankrede i stilsikrede materialer og kvalitet, hvor håndværket, kærligheden til metallet og det personlige udtryk er af højeste prioritet.

Susanne Friis Bjørner smykker

Susanne Friis Bjørners smykker bliver alle fremstillet i materialer af højeste kvalitet, og du er derfor garanteret smykker der stråler af elegance. Smykkerne er designet til at følge tidens trends og tendenser, men det ændrer dog ikke på, at Susanne Friis Bjørner går op i, at smykkerne også skal fremstå enkle. På den måde har du mulighed for at bære smykkerne i alle anledninger.

Lund Copenhagen smykker

Lund Copenhagen har både eksklusive og klassiske smykker og med mere end 150 år på bagen, er de blandt de dygtigste smykkedesignere vi har i landet. Blandt de allermest kendte smykker er margueritten som Lund Copenhagen var de første til at lave, og som stadig produceres med emalje, kant og smuk karakter.

mads.z smykker

Mads.Z smykker afspejler minimalisme og er skabt med den aller dybeste respekt for de materialer han benytter sig af. Smykkerne har en særlig personlighed som der også afspejles i tidens trend. Alle smykkerne er lavet med et øje for kvalitet og stilbevidsthed. Om det er øreringe, armbånd, ringe eller halskæder, så ses der en klar forkærlighed for det enkle og smukke.

Nordahl Andersen smykker

Nordahl Andersen er Nordens førende leverandør af børnesmykker og dåbsgaver, og har for ovenikøbet også utroligt yndige smykker, i stilfulde og simplistiske designs. Smykkerne er alle lavet i flotte designs med ædelmetaller af høj kvalitet. Leder du efter smykker, som passer til lidt af hvert, så er Nordahl Andersen smykker perfekte til dig.

Kontakt

Udfyld formular for at kontakte Lotte Rank

    Find os

    Find vores forretning midt i Pandrup