Smykker

Smykkeforretning i Nordjylland

Er du på udkig efter smykker til ham eller hende, har vi et stort udvalg hos Lotte Rank i Pandrup. Vi fører et bred udvalg af flotte og stilrene smykker til både mænd og kvinder.

Om du leder efter en flot ring eller ørering til fruen eller en lækkert armbånd eller halskæde til herren, så har vi hvad du leder efter.

Hos Lotte Rank har vi mange forskellige mærker, som vi synes spænder bredt, så der er noget til enhver smag og som er lavet i god kvalitet og med flotte materialer.

Du kan her på siden læse mere om de mærker vi fører og hvad de hver især kan tilbyde.

Ønsker du at vide mere om hvad vi kan tilbyde, skal du være mere end velkommen til at komme forbi vores guldsmedebutik, Lotte Rank i Pandrup, Nordjylland.

I butikken sælger vi også flotte og moderne ure fra mange af de kendte brands.

Alle de kendte brands

Alexander Lynggaard

Alexander Lynggaard er et dansk smykkemærke, der laver smykker til både mænd og kvinder. Mærket er især kendt for sine flotte armbånd lavet med de smukkeste natursten fra Indien.

Ikke et armbånd er ens, da hver sten har sit eget unikke og personlige look. Alexander Lynggaard benytter sig af de fineste ædelmetaller, og sørger altid for at kvalitet og look er i top.

Aqua Dulce designet

Vi er passioneret for smykker!

Siden 2004 har Aqua Dulce designet og produceret smykker i ædelmetaller. Det æstetiske udtryk er enkelt og rent og designet følger tidens trends.

Brandet er skabt af Janne Lisberg Fisker, som også den dag i dag er en del af virksomheden.

Janne er draget af farver, alt der skinner og lækre materialer.

Når kollektionerne skal designes, tegner Janne smykkerne i hånden, bestemmer overflader, farver og sten og får dem derefter produceret.

Smykkerne er i 925 Sterling sølv, og med 14 karats forgyldninger – alle smykker er naturligvis 100 % nikkelfri.

Birdie

Birdie smykker levere et helt unikt og simpelt design udvalg af smykker. Med udgangspunkt i dansk og skandinavisk design, levere Birdie nogle meget fine og rustikke smykker, som du ikke vil se andre steder.

Smykkerne bære præg af råt natur med flotte krystaller, natursten og utroligt smukke ædelmetaller.

Blomdahl Medical Beauty

Blomdahl Medical Beauty er en svensk smykkeproducent der har stor fokus på at lave allergivenlige smykker. Med deres simplistiske stil og flotte smykker, er du både sikret i at have en flot look, uden at skulle bekymre dig om diverse allergier for metaller.

Blomdahl har både armbånde, halskæder, ringe, næsesmykker og øreringe til både kvinder og børn. Alle smykkerne er lavet i allergivenlige materialer.

BNH

BNH fremstiller guld- og sølvsmykker i klassiske danske mønstre og levere dem kun gennem lokale guld- og sølvsmede. Her kan du få alle slags kæder til forskellige formål.

Hvad end det er til en halskæde, et armbånd eller noget andet, så har BNH Chain Makers noget for dig. Kæderne er håndlavet i god kvalitet og af flotte ædelmetaller.

Dulong Fine Jewelry

Dulong Fine Jewelry har forskellige kollektioner, der alle bærer præg af hinanden. Det gør det muligt at kombinere dem og stadig bære et sammenhængende, men helt unikt udtryk.

Dulong Fine Jewelry er designet til den moderne, selvstændige, mode- og kvalitetsbevidste kvinde, der ønsker at udtrykke sin personlige stil. Alle smykkerne er lavet med materialer af høj kvalitet og sikrer et flot look.

Lund Copenhagen

Lund Copenhagen har både eksklusive og klassiske smykker og med mere end 150 år på bagen, er de blandt de dygtigste smykkedesignere vi har i landet.

Blandt de allermest kendte smykker er margueritten som Lund Copenhagen var de første til at lave, og som stadig produceres med emalje, kant og smuk karakter.

Mads.Z

Mads.Z smykker afspejler minimalisme og er skabt med den aller dybeste respekt for de materialer han benytter sig af. Smykkerne har en særlig personlighed som der også afspejles i tidens trend.

Alle smykkerne er lavet med et øje for kvalitet og stilbevidsthed. Om det er øreringe, armbånd, ringe eller halskæder, så ses der en klar forkærlighed for det enkle og smukke.

Nialaya

Nialaya er et dansk brand med base i Hollywood og brandet er lanceret af den kreative danske designer Jannik Olander.

Nialaya er et brand med en unik historie, og brandet er opkaldt efter en shaman, som Jannik Olander mødte på en rejse til Indien.

Jannik Olander har en fortid hos Ralph Lauren og Tommy Hilfiger, hvorfor han har en forkærlighed for luksuriøst design.

Smykker fra Nialaya udført i eksklusive sten og perler, der er håndplukkede af Jannik Olander og besidder en unik, healende energi.

Derfor har udvalget af smykker hos Nialaya høstet stor anerkendelse hos modeelskere i ind- og udland, samtidig med at brandets kundebase tæller et væld af verdenskendte stjerner – herunder P. Diddy, Madonna, Paris Hilton, Justin Bieber og mange andre.

NURAN

N U R A N er leverandør af guld, sølv og brillantsmykker til guldsmedbutikker rundt omkring i hele Danmark og i dele af Norden. Firmaet består, udover Nuran selv, af dygtige og engagerede medarbejdere alle med mangeårig erfaring i branchen. Hos Nuran lægger vi stor vægt på god kundeservice, kvalitet og ikke mindst kærligheden til det gode, gamle guldsmede håndværk.

Nuran selv er guldsmed og uddannet juvelfatter. I 1998 slog han dørene op til sit første lille værksted, hvor han hovedsageligt beskæftigede sig med at designe og fremstille vielsesringe. Som årene er gået er værkstedet vokset og produktionen udvidet til, udover vielsesringe, at indeholde fortryllende smykkekollektioner samt funklende, smukke brillantsmykker.

Nordahl Andersen

Nordahl Andersen er Nordens førende leverandør af børnesmykker og dåbsgaver, og har for ovenikøbet også utroligt yndige smykker, i stilfulde og simplistiske designs.

Smykkerne er alle lavet i flotte designs med ædelmetaller af høj kvalitet. Leder du efter smykker, som passer til lidt af hvert, så er Nordahl Andersen smykker perfekte til dig.

Scrouples Jeweller

Scrouples Jewellery er et dansk smykkehus, dom designer armbånde, ringe, vedhæng og halskæder i et smukt og eksklusivt design, med flotte krystaller og natursten.

Smykkerne fås i flotte designs, med flotte mønstre og farver, så der er noget for enhver smag.

Sif Jakobs Jewellery

Sif Jakobs Jewellery er noget for dig, der holder af halskæder, øreringe, ringe og armbånd med et strejf af luksuriøsitet.

Den islandske designer Sif Jakobs har lagt sin kærlighed på den italienske smykke elegance, og det har ført til smykker med et glamourøst design, som kan gøre ethvert outfit lidt mere specielt.

Susanne Friis Bjørner

Susanne Friis Bjørners smykker bliver alle fremstillet i materialer af højeste kvalitet, og du er derfor garanteret smykker der stråler af elegance.

Smykkerne er designet til at følge tidens trends og tendenser, men det ændrer dog ikke på, at Susanne Friis Bjørner går op i, at smykkerne også skal fremstå enkle. På den måde har du mulighed for at bære smykkerne i alle anledninger.

Randers Sølvvarefabrik 1853

Randers Sølv er et danske firma, der siden 1853 har fremstillet håndlavede smykker af bedste kvalitet.

Smykkerne er designet af guldsmed og indehaver Troels Tvenstrup, som er 5. generation i det gamle familiefirma.

Troels Tvenstrup har nu slået sig godt fast som designer i guldsmedebranchen. En meget stor udvidelse på elegante guldsmykker isat brillanter og med mange udskæringer og små detaljer er blevet en stor succes.

Mange ny designede håndsmedet sølvsmykker, hvor det igen er de små detaljer og den rigtig flotte finish der i virkeligheden får smykkerne til at sælge sig selv.

Kleopatra by Scrouples

Kleopatra er en dansk ombytningsserie i 14 kt. rød- og hvidguld isat brillanter H-W/SI, fremstillet af dygtige guldsmede efter gamle stolte guldsmedtraditioner.

Kleopatra kan byttes til et smykke med en større brilliant (mindste byttetrin er 0,05 ct.) indtil to år fra købsdatoen. Der betales kun forskellen mellem det gamle og det nye smykke.

(+45) 98 20 45 80
lr@lotterank.dk