Smukt dansk design

Mads.Z

Mads Z bedre kendt som Mads Ziegler har været smykkedesigner i over 25 år og er kendt for blandt andet mærket Kranz og Ziegler. Nu har Mads Ziegler startet sit eget smykke mærke og laver utroligt flotte, minimalistiske og tidsløse smykker i aller højeste kvalitet. Mads.Z har stor fokus at lave smykker i de bedste ædelmetaller og med ædelsten af højeste kvalitet.

Minimalistiske smykker

Mads.Z’s smykker afspejler minimalisme og er skabt med den aller dybeste respekt for de materialer han benytter sig af. Smykkerne har en særlig personlighed som der også afspejles i tidens trend. Alle smykkerne er lavet med et øje for kvalitet og stilbevidsthed. Om det er øreringe, armbånd, ringe eller halskæder, så ses der en klar forkærlighed for det enkle og smukke.

Det at smykkerne er minimalistiske gør også at de passer til ethvert sæt tøj. Om du skal på arbejde eller til fest, så vil disse smykker til enhver tid passe til det sæt du vælger at tage på. Mads.Z har lavet nogle utroligt smukke halskæder, øreringe og ringe, som du med sikkerhed vil blive glad for.

Smukt dansk design

Mads Zieglers inspiration kommer fra tidens trends og skaber et både klassisk og mere fashion bestemt design, der understreger de fleste kvinders stil, der spænder fra det klassiske til det rå. Mads.Z har kreeret mange smukke kollektioner, som hver især har sin charme.

Særligt har det stilrene og minimalistiske smykkebrand haft stor succes med at lave smykker som er tidløse. Dette er især at se generelt i dansk og skandinavisk design. Dansk design bestræber sig efter det klassiske og rå. Noget der man bestemt kan se i designet på Mads.Z’s smykker.

Gå på opdagelse i tidsløse smykker

Hos Lotte Rank er vi utroligt stolte af at bære et mærke som Mads.Z. Vi har et stort udvalg af både ringe, halskæder, armbånd og øreringe fra Mads.Z, som mange bliver glade for at købe. Er du interesseret i at vide mere om Mads.Z eller se hvilke dele fra de forskellige kollektioner vi har i butikken, skal du være mere end velkommen til at komme forbi og kigge. Her kan du gå på opdagelse i vores mange smykker og ure, og vil gerne garantere at der er noget for enhver smag.

Har du brug for hjælp til at finde noget til dig selv, eller til en gave, har vi mange års erfaring inden for smykkebranchen og står altid klar til at hjælpe og rådgive dig med alt fra smykker til ure.

Kontakt

Udfyld formular for at kontakte Lotte Rank

Find os

Find vores forretning midt i Pandrup