Jaguar Ure

Schweizisk Urværk

Jaguar Ure

Jaguar ure er lavet med værdier som passion for præcision og omhyggelig opmærksomhed på detaljer. Det har været byggestene for Jaguar ure i over 70 år. Den schweiziske urmager Peter Haas grundlagde Jaguar ure i 1938, og producerede ure, der også dengang, var præget af elegance og præcision. Jaguar ure er et stilsikkert og moderne ur, der aldrig går af mode.

Schweizisk urværk

Når mange kigger på ure, kan det være svært at vide hvad man skal se efter. Schweizisk urværk har gennem årene altid stået for at være af højeste kvalitet og for at være det mest præcise urværk du kan få, så du aldrig kommer for sent til noget.
Den Schweiziske præcision som Jaguar tilbyder er et direkte led til kvalitet og vil tilfredsstille selv den mest krævende person på udkig efter et ur, der garantere pålidelighed med et moderne og klassisk design.

Slidstærke ure der holder i mange år

Urets runde form og skive udtrykker et klassisk og formelt design, som mænd og kvinder har båret gennem mange årtier. Uret ser professionelt ud, men kan også holde til stort set alt.
Jaguar ure er lavet af rustfrit stål og med safirglas, der gør at uret kan holde i mange år, og kan holde til en del slid. Jaguar ure findes i med både quartz eller automatisk urværk og med eller uden chronograf. Med andre ord, kan du finde et ur til ethvert brug.

Unikke ure

Med et Jaguar ur får du et ur du med stolthed kan bære, både på arbejde og til fest. Er du dykker eller pilot har Jaguar også uret for dig, også selvom du ikke er. Jaguar har gennem deres levetid lavet Special Edition ure, der er mærket, så du får et ur der er one of a kind.
Ydermere kommer Special Edition urene i en luksuriøs æske, som er guld værd for rigtige ursamlere eller -nørder. Special Edition urene har alle chronograf, med imponerende specifikationer og tilbyder op til 100 meters vandtæthed.

Udforsk Jaguar kollektionerne
Ønsker du at vide mere om, eller gå på udkig i Jaguar urenes kollektioner, så kom forbi Lotte Rank. Vi har et stort udvalg i Jaguar ure, og står altid klar med råd og vejledning til hvilket ur der passer til dine behov. Hos Lotte Rank er du altid mere end velkommen til at komme forbi og kigge. Her kan du gå på opdagelse i vores mange smykker og ure, og vil gerne garantere at der er noget for enhver smag.

Kontakt

Udfyld formular for at kontakte Lotte Rank

    Find os

    Find vores forretning midt i Pandrup