smukke smykker siden 2005
Farverige smykker i dansk design

Dulong Fine Jewelry

Dulong Fine Jewelry har skabt smukke smykker siden 2005. Heriblandt kollektioner af øreringe, halskæder og vedhæng. Dulong Fine Jewelry er en eksklusivt dansk smykkevirksomhed, der flere gange har leveret smukke, glamourøse kreationer til kongehuset. Håndværket er kompromisløst, mens designet er tidløst og klassisk, med en rå overflade og et væld af muligheder indenfor ædelsten og perler.

De forskellige kollektioner bærer alle sammen præg af hinanden, der gør det muligt at kombinere dem og stadig bære et sammenhængende, men helt unikt udtryk. Dulong Fine Jewelry er designet til den moderne, selvstændige, mode- og kvalitetsbevidste kvinde, der ønsker at udtrykke sin personlige stil.

Smykker af kvinder til kvinder

Bag de smukke smykker står Marianne Dulong – Juveler, og Anja Camilla Alajdi – Designer. Begge to med mange års erfaring inden for smykkebranchen. Når man blander de to professioner Dulong og Alajdi har, så får man moderne smykker i helt enkle designs. Smykker der vil klæde enhver kvinde, til enhver anledning.

Dulong Fine Jewelry er lavet af kvinder, til kvinder og dette kan virkelig ses i de flotte smykker. Smykkerne fra Dulong er nemlig lavet i et simpelt design, som har fine detaljer i form af blandt andet sten og perler, der får smykkerne til at skille sig ud fra mængden. Det enkle og stilfulde design, som du finder hos Dulong Fine Jewelry, sikrer, at dine smykker komplimenterer din stil og dit outfit, men samtidig ikke stjæler alt pmærksomheden.

Farverige smykker i dansk design

Dulong Fine Jewelry tilbyder et hav af smykker i form af øreringe, vedhæng, armbånd, halskæder og mere, i et bredt spænd af flotte og simple farver. Udover at tilbyde klassiske smykker i guld og sølv, er der også smykker med flotte, simple og farverige perler. Det er her Dulong Fine Jewelry virkelig skiller sig ud fra mængden og giver dig et unikt smykke.

Med Dulong Fine Jewelry får du unikke smykker du ikke finder andre steder. Her får du et smykke som virkelig er sit eget.

Tag på udkig i deres store kollektion

Ønsker du at vide mere om, eller gå på udkig i Dulong Fine Jewelry, så kom forbi Lotte Rank. Vi er meget stolte af at bære Dulong Fine Jewelry smykker i vores butik. Er du interesseret i at vide mere om Dulong Fine Jewelry eller se hvilke dele fra de forskellige kollektioner vi har i butikken, skal du være mere end velkommen til at komme forbi og kigge. Her kan du gå på opdagelse i vores mange smykker og ure, og vil gerne garantere at der er noget for enhver smag.

Kontakt

Udfyld formular for at kontakte Lotte Rank

Find os

Find vores forretning midt i Pandrup